A golddekor.hu cookie-kat alkalmaz statisztikai célokból. Ön a golddekor.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat. Elfogadom
Termékek Menü

Kiskereskedelmi vásárlóknak

Köszönjük, hogy felkereste webáruházunkat.


Csatlakozz viszonteladói partnereinkhez és élvezd a megnyerő árakat. Alakíts ki versenyelőnyt a konkurenciával szemben, vásárolj olcsón és böngéssz az egyedi áruösszetétel között.

 

    Amennyiben Ön kiskereskedelmi viszonteladói vásárló, Önnek minden esetben regisztrálni kell, hogy érvényesíteni tudjuk az Önnek kialakított árakat. Nagyon fontos, hogy a regisztráció után, még azonnal nem láthatóak a kiskereskedelmi árak.  
   Ahhoz hogy a kisker árak jelenjenek meg, minden esetben le kell ellenőriznünk cégét, hogy megvan e megfelelő viszonteladói tevékenységi kör
. Viszonteladóknak tekintjük: a virágüzleteket, ajándéküzleteket, kreatív-hobby üzleteket, dekoratőröket, rendezvényszervezőket, háztartási üzleteket.
    A regisztráció során feltétlenül meg kell adnia adószámát és be kell írnia a kiegészítő adatokba, hogy
KISKER. Ez jelzi számunkra, hogy viszonteladóként kíván érvényesülni. 
    Amint leellenőriztük cégét és megfelelőnek találtuk, minden esetben SMS-ben és e-mailben is tájékoztatjuk a fiókja átállításáról. Az átállítást max 2 nap alatt végrehajtjuk. Az értesítés előtt semmi esetben se adja le rendelését, mert utólag nem tudjuk érvényesíteni a kiskereskedelmi árakat. Amint megkapta az értesítőt, a következő belépéskor már az Önnek kialakított viszonteladói árakat látja.
    A webáruházunkban Hűségpont rendszer működik így a vásárlásai után járó hűségpontokat felhasználó fiókjában tudja kezelni.
Kérjük, regisztrációs űrlapot értelemszerűen töltse ki, ügyelve a pontos adatokra, mert a téves adat a szállítás meghiúsulását eredményezheti.

A megrendelt termékeket igyekszünk 2-3 nap alatt eljuttatni Önhöz. 

A feltüntetett árak minden esetben bruttó árak és nem tartalmazzák a szállítási költséget.

Ha bármi kérdés merülne fel Önben, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

További kellemes böngészését és reméljük, örömét leli termékeinkben!