A golddekor.hu cookie-kat alkalmaz statisztikai célokból. Ön a golddekor.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév neve: Gold Dekor Kft

Szolgáltató székhelye: 6600,Szentes, Akácfa u. 3.

Cégjegyzékszám: 06-09-012841

Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Csongrád Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Elérhetőség: golddekor@golddekor.hu

Szolgáltató egyéb elérhetősége:20/5156736

Adószám:14421220-2-06
Ügyvezető: Tóth Dániel

Rólunk:

      Cégünk elsősorban virágkötészeti kellékek (jelentős szárazvirág készlettel), ajándéktárgyak és dekorációs kiegészítők importjával és forgalmazásával foglalkozik. Történetünk 2005-ben indult egyszemélyes vállalkozásként. Eleinte csak a hazai importőrök és gyártók áruit forgalmaztuk. Elsődleges értékesítési vonalunk akkor még csak a környékbeli városok virágüzleteire terjedt ki, akiket kisteherautónkkal hétről-hétre felkerestünk és ajánlottuk áruinkat.
      Szerencsére volt kereslet az egyedi összetételű termékeinkre, és érdemesnek láttuk tovább bővíteni a vállalkozást. 2008-ban megalapítottuk a már végleges Gold Dekor Kft-t és bővítettük a gépjárműparkot is. Ekkor már meg tudtunk jelenni a Dél-Alföld legtöbb településén. A nagy keresletre való tekintettel léptünk egyet az árubeszerzés vonalán is. Lengyelországból kezdtünk importálni virágkötészeti kellékeket, melynek köszönhetően csak általunk forgalmazott termékeket tudtunk kínálni a virágüzleteknek.
     2009-től nyitottunk Európán kívül is és megkezdtük árubeszerzésünket a harmadik országokból. Importálunk többek között Indiából, Kínából, Taiwanból, Dél-Afrikából. Ezáltal mára az általunk forgalmazott termékek 80% csak nálunk található meg. A saját terméknek köszönhetően országszerte számos nagykereskedés forgalmazza termékeinket, örömünkre nagy sikerrel.
    Megtalálhatóak vagyunk még a Szegedi Virágpiac-on és a 2013-as évtől a szigetszentmiklósi Flóra Hungárián is.
    Fontosnak tartjuk az állandó megújulást, ami arra késztetett minket, hogy 2012-ben egy új értékesítési forma felé nyissunk. Így jött létre ez a webáruház, ahol megtalálható az összes termékünk felhasználói ötletekkel együtt, hogy egyszerűbb és gyorsabb legyen a vásárlás.