A golddekor.hu cookie-kat alkalmaz statisztikai célokból. Ön a golddekor.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat.

„Hogyan kapom meg a csomagom?”

„Hogyan kapom meg a csomagom?”

Virtuális séta a Gold Dekornál
 

   ​

    Legtöbben vásároltunk már interneten. Bizonyára Te is így vagy ezzel, hogy ha ezeket sorokat olvasod, - hiszen most is épp egy dekorációs kellék webáruházat böngészel. winkJól ismerjük a szituációt: kitalálunk valamit, amivel szebbé tehetnénk otthonunk dekorációját, vagy épp egy megszokott dekorációs alapanyag fogyott ki, amit szeretnénk megvásárolni. Felütjük a kedvenc dekor nagykerünk webshopját, vagy a Google-t (aki a második legjobb barátunk cheeky ), és a keresőbe már lázasan pötyögjük is a vágyott termék, kellék nevét.
Sokfélék vagyunk: van, aki azonnal rácsap az első találatra és már kattint is a „megrendelem” gombra. Akadnak, akik órákig, (néha napokig) mérlegelik a döntést; keresgélnek a hasonló darabok között, mielőtt a legjobbat kiválasztják és végül ők is kattintanak. Bármely csoportba is tartozol, onnantól, hogy a digitális „Ide vele, akarom!” utasítást elküldted az éterbe, már nem rajtad múlik a folyamat és az, hogy végül mikor is tudod kézbe venni a vágyott portékát.
De min is múlik pontosan?
Gyere velem, virtuálisan sétáljunk végig a raktárban, megmutatom hogyan is zajlik a munka nálunk, a virágkellékek webáruházában!

    Amikor megérkeznek a rendelések hozzánk, majd kinyomtatásra kerülnek, egy maroknyi, de jól összehangolt csapat munkája veszi kezdetét. A rendelésed tételei úgy nevezett polckódokkal, és termék kódokkal azonosítva sorakoznak egy összesítő listán.

A polckódok tartalmaznak betűket és számokat – egyfajta koordináták – ezek alapján azonnal tudjuk, hogy merre is induljunk a raktárunk területén.

Részlegekre van osztva a telephely: 

  •   A „selymes”, ahol a művirágok és egyéb műnövények kaptak helyet.
  •  A „szárazosban” a termések, kosarak, alapok és egyéb nagy helyigényű termékeket raktározzuk
  •  A „kütyüs” soron vannak az apróságok
  • A „kaspós” pedig talán magáért beszél
  • A karácsonyi kellékek egy teljesen külön épületben kaptak helyet, mennyiségük és specifikusságuk okán. (Mindenhol csillámpor… XD)  laugh

    Most már látható, miért is hasznosak a polckódok a rendelések összeszedése során. Az egyedi azonosítók segítségével a konkrét termék is beazonosítható, és a megfelelő darabszám is a tálcába tud kerülni. Amikor a listán lévő tételek már mind a gyűjtőben pihennek, az egész pakk egy sasszemű és rendkívül alapos ellenőrzésen esik át, amikor is újra leellenőrizzük, hogy mennyiségi és minőségi szempontból is megfeleljenek egymásnak a listán szereplő tételek és a termékek.

 

   Ezek után jön a gondos és alapos csomagolás, amellyel igyekszünk minden egyes terméket megőrizni és abban az állapotban eljuttatni hozzád, ahogyan itt dobozba kerül.

    Az így elkészült dobozokra rákerül a címzett neve, és a megfelelő tájékoztató matricák. Majd a szállító szolgálatok azonosító címkéi és egy (vagy több) raklapra rendezve várják az őket felvevő futárokat.

   Amikor a távolodó futárautó elhagyja a telephely területét, onnantól a szállító szolgálatoknak köszönhetően akár már másnap kézbe vehetik a címzettek a kinézett termékeket, és kezdődhet az alkotás!  smiley

   

 

   A mi tényleges munkák ennél a pontnál véget ér a rendelésekkel kapcsolatban. Igyekszünk minden nap úgy dolgozni, hogy ami rajtunk múlik, rajtunk ne múljon. Vásárlóink elégedettsége és a csodás alkotások, amiket termékeinkből alkottok, - főleg, ha viszontlátjuk a közösségi média oldalain, - igazán megmelengetik szívünk.  Innen is arra buzdítunk, hogy osszátok meg velünk alkotásaitokat, munkáitokat! És amelyekhez a mi termékeinket használtátok fel, bátran jelöljetek bennünket, hiszen ott vagyunk a Facebookon és az Instagram-on (@gold_dekor_kft) is, használjátok a #hellogolddekor hashteget és építsünk együtt egy egymást inspiráló, csodálatos közösséget!  laugh