A golddekor.hu cookie-kat alkalmaz statisztikai célokból. Ön a golddekor.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2022. 05. 17. 15:18:36
Tündérkert - Terepasztal másként

 

Nagy népszerűségnek örvendenek a minikertek, vagy úgy nevezett tündérkertek, hiszen velük egyfajta kapcsolatot létesítünk a bennünk élő gyermekkel, kirándulhatunk általuk a nem elfeledni vágyott gyermekkorunkba, amikor még természetes volt a tündérek, manók, varázslatos lények létezése. Ugyanakkor kellemes, elmélyült időtöltés egy ilyen projekt, függetlenül attól vannak-e gyermekeink, vagy nincsenek – bárkinek bátran ajánljuk. Tündér- vagy minikertet a gyerekekkel együtt, de gyermeklelkű magunk is nekifoghatunk építeni. Jó móka lesz. :) …és, ha elég ügyesek vagyunk, talán valódi tündérek is költöznek az általunk kialakított minikertekbe.

2022. 04. 30. 08:11:25
Exotikus száraztermések, amiket mindenki szeret, de honnan is származnak?

Lakásunk ékei nem csak élő növények, hanem szárazvirág-, száraztermés díszek is. Lehetnek ezek gondosan megkomponált, szakértő kezek munkája nyomán elkészített összeállítások, mint amilyen egy szárazvirág ajtódísz, vagy száraztermés kopogtató. Valamint lehetnek kevésbé összetett, mégis mutatós darabok is, amihez csak néhány alkotó elem kell, mint például egy üvegváza, néhány csomag száraztermés, vagy egy előre összeválogatott száraztermés csomag és valamilyen otthonunk hangulatához illeszkedő illóolaj. A végeredmény pedig egy pompás, és természetes hatású illatosító, - egyfajta DIY potpourri, - ami egyben dekoráció is.
Kedvcsinálóként lássunk néhány igen népszerű száraztermést, és hogy honnan is származnak eredetileg. Tovább...

2022. 04. 30. 07:59:14
Szárazvirággal szépíteni

Szárított növényi részek gyűjtése, felhasználása már nem új találmány. Gondoljunk csak a sámánokra, vajákosokra, akik a gyógyító növényeket próbálták minél tovább felhasználhatóvá, eltarthatóvá tenni, ezért megszárították azokat. Tovább...

2020. 04. 13. 19:52:50
2019. 07. 10. 08:39:10
Sosem ér véget a virágzás, ha selyemvirág webáruházunkból rendelsz!

Otthonunkat sokféleképpen dekorálhatjuk, a legkülönbözőbb lakástextilekkel, festményekkel, faliszőnyegekkel, ám egyvalami tölti meg a teret igazán élettel, a csodás virágok látványa.

2019. 06. 19. 13:26:53
Díszítsd otthonod művirág webáruházunk termékeivel!

A mondásban, miszerint aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet, van némi igazság.

2019. 01. 02. 20:46:37