A golddekor.hu cookie-kat alkalmaz statisztikai célokból. Ön a golddekor.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat.

Nagykereskedelmi vásárlóknak

Köszönjük, hogy felkerested webáruházunkat!
 

Csatlakozz viszonteladói partnereinkhez és élvezd a megnyerő árakat. Alakíts ki versenyelőnyt a konkurenciával szemben,
vásárolj olcsón és böngéssz az egyedi áruösszetétel között.

Amennyiben nagykereskedelmi, viszonteladói vásárló vagy, minden esetben regisztrálni célszerű, annak érdekében, hogy érvényesíteni tudjuk a számodra kialakított kedvezményes árakat. Nagyon fontos, hogy a regisztráció után, nem azonnal láthatóak a nagykereskedelmi árak! A nagykereskedelmi árakhoz minden esetben le kell ellenőriznünk, hogy a megfelelő viszonteladói tevékenységi kör vagy körök szerepelnek-e a vállalkozásodban. Nagykereskedelmi viszonteladóknak tekintjük azon cégeket, akik tovább értékesítenek a kiskereskedelmi egységek irányába (pl. virágüzleteket, ajándéküzleteket, kreatív-hobby üzleteket, dekoratőröket, rendezvényszervezőket, háztartási üzleteket szolgálnak ki. ).

A regisztráció során feltétlenül meg kell adnod adószámod és be kell írnod a kiegészítő adatokba, hogy "NAGYKER". Ez jelzi számunkra, hogy viszonteladóként kívánsz érvényesülni. Amint leellenőriztük a céget és megfelelőnek találtuk,
minden esetben e-mailben tájékoztatunk. Az ellenőrzést és státusz váltást 2 napon belül végrehajtjuk. Fontos, hogy az e-mail értesítés előtt semmiképpen se adj le rendelést, mert utólag nem tudjuk érvényesíteni a nagykereskedelmi árakat! Amint megkaptad az értesítőt, a következő belépéskor már a számodra kialakított viszonteladói árakat láthatod.

A regisztrációs űrlapot kérjük, értelemszerűen töltsd ki, ügyelve a pontos adatokra, mert a téves adatok a szállítás meghiúsulását eredményezhetik. A megrendelt termékeket igyekszünk minél előbb eljuttatni Hozzád.

A feltüntetett árak minden esetben bruttó árak és nem tartalmazzák a szállítási költséget.

Ha bármi kérdés merülne fel Benned, kérjük, keresd fel ügyfélszolgálatunkat e-mailben (info@golddekor.hu) .

Reméljük, örömöd leled majd termékeinkben!

További kellemes böngészést!