A golddekor.hu cookie-kat alkalmaz statisztikai célokból. Ön a golddekor.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat.
Termékek Menü

Szárazvirággal szépíteni

Szárazvirággal szépíteni

Szárított növényi részek gyűjtése, felhasználása már nem új találmány. Gondoljunk csak a sámánokra, vajákosokra, akik a gyógyító növényeket próbálták minél tovább felhasználhatóvá, eltarthatóvá tenni, ezért megszárították azokat. Tovább...

Nem kell távoli népekre gondolnunk, hiszen hazánkban is nagy kultúrája volt a szárazvirágnak, a paraszti házak padlásai, fedett színjei bőven rejtettek szárazvirágcsokor kötegeket. Ugyan akkoriban még főként a praktikum volt a vezető elv, ezek a szárazvirágdíszek az udvarok, gazdaságok szépítői is voltak.

Sok mindennel, így ezzel kapcsolatban is változott a szemlélet, hiszen mostanra már otthonokba kerülnek a virágkötők szárazvirágdíszei, elsősorban esztétikai örömöket okozva a szemlélőnek.

Szépségükön kívül is sok előnyös tulajdonságuk létezik ezeknek a száraztermés kompozícióknak. Az élő növényekkel ellentétben, nem igényelnek gondozást, csak némi portalanítást. Egy száraztermés kopogtató lakásavatóra is ideális, maradandó ajándék lehet. Egy szárazvirágkoszorú az emlékezés, tiszteletadás eszközeként is megállja helyét.

A technológiák fejlődésével már a száraz növényi részek tartósítása, színezése sem jelent problémát, és a távoli tájakon őshonos csodálatos szárazvirágok, száraztermések is elérhetőek egy karnyújtásnyira. Webshopunk „Szárazvirág” kategóriájában számtalan különböző színű, formájú, méretű szárazvirág, száraztermés és száraz kiegészítő között böngészhetünk, akadnak köztük egzotikus és jól ismert darabok is. Így tehát, ha szárazvirágdíszek készítésére adjuk a fejünk, nem okozhat problémát az elképzeléseinknek leginkább megfelelő száraztermés vásárlása sem:
Katt a linkre (Szárazvirágok, termések az importőrtől (golddekor.hu), és fejben kezdődhet a tökéletes lakásdísz összeállítása.