A golddekor.hu cookie-kat alkalmaz statisztikai célokból. Ön a golddekor.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat.
Termékek Menü

Exotikus száraztermések, amiket mindenki szeret, de honnan is származnak?

Exotikus száraztermések, amiket mindenki szeret, de honnan is származnak?

Lakásunk ékei nem csak élő növények, hanem szárazvirág-, száraztermés díszek is. Lehetnek ezek gondosan megkomponált, szakértő kezek munkája nyomán elkészített összeállítások, mint amilyen egy szárazvirág ajtódísz, vagy száraztermés kopogtató. Valamint lehetnek kevésbé összetett, mégis mutatós darabok is, amihez csak néhány alkotó elem kell, mint például egy üvegváza, néhány csomag száraztermés, vagy egy előre összeválogatott száraztermés csomag és valamilyen otthonunk hangulatához illeszkedő illóolaj. A végeredmény pedig egy pompás, és természetes hatású illatosító, - egyfajta DIY potpourri, - ami egyben dekoráció is.
Kedvcsinálóként lássunk néhány igen népszerű száraztermést, és hogy honnan is származnak eredetileg. Tovább...


Mahogány szelet, vagy mehogány termés, de nevezhetjük mahagóni termésnek is, a növénynek nem csak a termése értékes és impozáns, hiszen a Karib-tenger szigeteiről, Közép-Amerikából származó lombos fák gyönyörű faanyagot is jelentenek az asztalosok számára. Az oldalon így is keresheted: (golddekor.hu), de így is megtalálod: (golddekor.hu)

Cédrus rózsa, vagy Cedar Rose egy különlegesen szép, toboz jellegű száraztermés, amely egy a Himalájában őshonos fa fajta, a Deodar cédrus termése.
Nálunk itt találod: Cédrus rózsa fej - Gold Dekor

Bakuli, indiai szó, csészét, edényt jelent, és egy apró dió-szerű, igen népszerű száraztermést is ezen a néven hívunk. Nem csak a szó, de a növény is Indiában őshonos, ahonnan ez a kis közkedvelt apró száritott termés származik. Itt adhatsz le száraztermés rendelést: bakuli (golddekor.hu)

Lótusz termés a közismert és számtalan ázsiai kultúrában szent növényként tisztelt lótuszvirág központi szárított termése. Méretei variációjának köszönhetően a legnépszerűbb virágkötészeti száraztermések között szerepel. Nálunk is fellelhető: (golddekor.hu)

Az Eucalyptus termés vagy eukaliptusz termés, a „Silver Bells Eucalyptus” növényfajta termése és Ausztráliban őshonos, de mostanra nagyjából a világ bármely fagymentes területén megtalálható ő, vagy valamely rokona. Az apró, gombszerű száraztermések jellegzetes illatuk miatt laikus körökben is ismertek és keresettek. Szárazvirág nagykereskedésünkben is megtalálhatóak: (golddekor.hu)

 

A száraztermések változatossága, sokszínűsége és elérhetősége szárazvirág nagykereskedésünkben garantálja, hogy kellemes perceket szerezhessünk magunknak, már az alkotás pillanataival, és felhőtlen örömet a megajándékozottaknak.