A golddekor.hu cookie-kat alkalmaz statisztikai célokból. Ön a golddekor.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat.

Rólunk

Cégünk elsősorban virágkötészeti kellékek (jelentős szárazvirág készlettel), ajándéktárgyak és dekorációs kiegészítők importjával és forgalmazásával foglalkozik. Történetünk 2005-ben indult egyszemélyes vállalkozásként. Eleinte csak a hazai importőrök és gyártók áruit forgalmaztuk. Elsődleges értékesítési területünk akkor még csak a környékbeli városok virágüzleteire terjedt ki, akiket kisteherautónkkal hétről-hétre felkerestünk és ajánlottuk áruinkat.

Szerencsére volt kereslet az egyedi összetételű termékkínálatunkra, így érdemesnek láttuk tovább bővíteni a vállalkozást. 2008-ban megalapítottuk a már végleges Gold Dekor Kft-t és bővítettük a gépjárműparkot is. Ekkor már meg tudtunk jelenni a Dél-Alföld legtöbb településén.

A nagy érdeklődésre való tekintettel léptünk egy újabbat az árubeszerzés vonalán is. Lengyelországból kezdtünk importálni virágkötészeti kellékeket, melynek köszönhetően csak általunk forgalmazott termékeket tudtunk kínálni a virágüzleteknek.

2009-től tovább nyitottunk és megkezdtük az árubeszerzést nem európai országokból. Importálunk többek között Indiából, Kínából, Taiwanból, Dél-Afrikából. Ezáltal mára az általunk forgalmazott termékek 80%-a csak nálunk található meg. Az importőri tevékenységnek és saját importálású termékeinknek köszönhetően országszerte számos nagykereskedés forgalmazza dekorációs kellékeinket,  árucikkeinket, örömünkre nagy sikerrel.

Megtalálhatóak vagyunk a 2013-as évtől a szigetszentmiklósi Flóra Hungária Nagybani Virágpiac 30-as standján is.

Fontosnak tartjuk az állandó megújulást, ami arra késztetett minket, hogy 2012-ben egy új értékesítési forma felé nyissunk. Így jött létre ez a virágkötészeti dekorációs kellék webáruház, ahol megtalálható az összes termékünk felhasználói ötletekkel együtt, hogy egyszerűbb és gyorsabb legyen a vásárlás. A pandémia és az átrendeződő világ csak még inkább megerősített bennünket abban, hogy jó úton jártunk, amikor az online kereskedelem irányába indultunk és elindítottuk ezt a virágkellék webshopot. 

Az egyszemélyes kezdetektől indulva, mostanra egy maroknyi, de összeszokott csapat dolgozik nap, mint nap azért, hogy megrendelőink a leggyorsabban juthassanak prémium dekorációs kellékekhez, és visszatérő ügyfeleinkké váljanak dekorációs nagykereskedésünkben.

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév neve: Gold Dekor Kft

Szolgáltató székhelye: 6600 Szentes, Akácfa u. 3.

Cégjegyzékszám: 06-09-012841

Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Csongrád Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Elérhetőség: golddekor@golddekor.hu

Szolgáltató egyéb elérhetősége:+36205156736

Adószám:14421220-2-06
Ügyvezető: Tóth Dániel